Cfare ofron Procodev

Nëse jeni një ofrues i udhëtimit, ju keni një shërbim për të shitur. Kjo mund të jetë   linja ajrore, dhoma hoteli, udhëtime , me makina me qera ose sigurime. Nëse jeni në biznesin e shitjes së udhëtimit, jeni duke kërkuar zgjedhje dhe një mënyrë e thjeshtë për të rezervuar këto shërbime.

Më në fund, ne kemi udhëtarët. Nevojat e tyre janë unike, por të gjithë kanë një gjë të përbashkët: ata duan një përvojë të personalizuar dhe të kënaqshme udhëtimi.

LIDHU

Amadeus ndihmon te lidhesh me sistemin e udhetimit qe do te thote mundesi te reja qe e bejne biznesin tuaj te rritet.

SERVIR

Amadeus te ofron nje mjedis me te mire per udhetaret.Duke diferencuar nga te tjeret dhe personalizuar eksperiencen per udhetaret te ndihmon te krijosh nje rrjet te gjere te klienteve.

MENAXHO

Teknologjia Amadeus te ndihmon te optimizosh proceset e biznesit,proceduat dhe raportin.Kjo ul kostot dhe rrit fitimin,con ne krijimin e nje biznesi udhetimi stabel.

INDUSTRITE QE OPEROJME

Linja Ajrore
Aeroporte
Makina me Qera
Operatore Turistike
Menaxhim i Kompanive Online
Sigurim te Udhetimit
Marketing te Vendeve Turistike
Agjensi udhetimi
Agjensi Online Udhetimi
Hotele
Organizim
Transferim Sherbimesh

Klientet e amadeus jane agjensite e udhetimit,bleresit e udhetimeve,linja ajrore,linjat e trageteve,kompanite e makinave,kompanite e udhetimit.

Admadeusi eshte nje partner teknologjik i zgjedhur per industrine globale te udhetimit dhe turizmit.Kompania ofron zgjidhje te shperndarjes dhe teknologjise per te ndihmuar klientet e saj të përshtaten, të rriten dhe të kene sukses në industrinë e udhetimit .

Amadeus vepron nen nje model biznesi te bazuar ne transaksione qe ofron zgjidhje IT pothuajse per te gjithe  industrine e udhëtimit. Sistemi Amadeus perpunoi 948 milione transaksione te  faturave te udhetimit ne 2011.

Amadeus u krijua “Global Distribution System” nga Air France, Lufthansa, Iberia, dhe SAS ne 1987.

Zgjidhjet dhe sherbimet e Amadeus perdoren nga grupet tona te konsumatoreve ne menyra te ndryshme. Me shume se 91,350 pika te shitjeve te agjencive te udhetimit dhe mbi 67,180 zyrave te shitjes ajrore perdorin sistemin Amadeus per te drejtuar biznesin e tyre. Shume nga ofruesit kryesore te sherbimeve te udhetimit  perdorin teknologjine tone modulare per te optimizuar shperndarjen e tyre dhe kerkesat e brendshme operacionale.