Shërbimi i Digital Marketing në Procodev

Jeni apo nuk jeni familjare me teknikat e web marketing, ju sigurojme qe menyra me e mire per te qene te dukshem ne Web eshte ajo qe do t’ju sugjerojme. Per t’ju treguar se sa e rendesishme eshte kjo per biznesin tuaj ju ftojme te beni nje kerkim te vogel.

E keni kerkuar biznesin tuaj ne Motoret me te medhenj te kerkimit; Google, Yahoo apo Bing?

Keni nje faqe interneti por nuk jeni prezente online ne faqet e para te motoreve te kerkimit?

Deshironi te targetoni konsumatore te rinj online qe jane duke kerkuar per sherbimin tuaj?

Mireserdhet tek Procodev, ne sektorin e Web Marketing SEO dhe E-mail Marketing.

Motoret e kerkimit jane thjeshte robote te teknologjive me te fundit te cilet indeksojne cdo dokument apo faqe te re ne pafundesine e materialeve qe hidhen ne web ditet e sotme. Ne menyre qe ata t’ju njohin me mire dhe t’ju vleresojne per ate cfare jeni kane nevoje per pak shtyse nga eksperte ne kete fushe. Themi eksperte se per ju qe mund te jeni pak familjar duhet te dini qe nje gabim i vogel kushton shume ne bote online. Duke qene se kemi te bejme me makineri aq te fuqishme nuk mund ti lejoni vetes luksin e gabimeve. Teknikat SEO jane nje aleat shume i forte per biznesin tuaj por vetem ne duart e atyre qe dine ti perdorin. Por Reklamimi juaj online nuk ka te beje thjeshte me teknika,algoritme dhe perllogaritje; ai eshte edhe imagjinate, inovacion dhe risi eshte Web Marketing.

Per shumicen e bizneseve sot ne bote ky marketing perben pjesen me te rendesishme te strategjive te tyre ne Web. Ata e kane kuptuar qe te jesh online sot nuk mjafton. Nese po kerkoni nje ekip te specializuar dhe te apasionuar pas Web Marketingut jeni ne faqen e duhur.

Search Engine Optimization

Optimizim dhe indeksim ne motoret e kerkimit: Ne do te mundesojme qe Google, Yahoo apo Bing te gjejne, te njohin dhe indeksojne faqen tuaj. Teknikat SEO jane nje aleat shume i forte per biznesin tuaj por vetem ne duart e atyre qe dine ti perdorin.

Social Media Marketing

Ne perdorim njohjet dhe strategjite tona per te bere nje social media marketing nepermjet lidhjeve me rrjetet sociale. Ne i japim cdo elementi, burimi apo detaji te social media marketing rendesine e duhur. Ky sherbim qe ne ofrojme vlen per aktivitete apo biznese te ndryshme, pavaresisht madhesise dhe shtrirjes.

E-mail Marketing

Marketingu me email hyn në kategorinë e marketingut direkt, që nënkupton kontaktin e drejt-për-drejtë me klientët tuaj ekzistues apo potencialë. Procodev është zgjidhja e duhur sepse di: Si të krijojë një listë kontaktesh?; Sa shpesh mund të dërgoni mesazhe promocionale? etj.

Pse duhet të investoni në Digital Marketing?

Kthimi në investim është i shpejtë & i matshëm

Nëse shpenzoni një sasi lekësh të caktuara përmes mjeteve në dispozicion ju mund të matni se si është shpenzuar ajo shumë, sa vetë e kanë parë reklamen tuaj, sa kanë klikuar në të apo kanë realizuar një blerje si rezultat i asaj reklame dhe mbi të gjitha se sa ka qenë kthimi në investim.

Mund të bashkëveproni dhe të bashkëbisedoni me klientët tuaj.

Përmes marketingut digjital ju mund të përcjellni mesazhin tuaj tek audienca por në të njëjten kohë i mundëson audiencës që të shprehin mendimet e tyre dhe të bashkëbisedojnë me ju.

Reklama shfaqet para audiencës së duhur!

Gjatë reklamimit ju mund të vendosni që reklama të shfaqet vetëm para një grup personash të një moshe të caktuar, në një lokacion specifik gjatë një periudhe të caktuar kohore.

Ju fitoni besimin e konsumatorëve.

Prezenca në kanalet digjitale asnjëherë nuk duhet të jetë e një-anëshme. Duke ndërvepruar me konsumatorët tuaj ekzistues por edhe ata potencial ju fitoni besimin e tyre, ndihmoni në fuqizimin e brendit dhe krejt këto ndikojnë në rritjen e numrit të shitjeve/klientëve.

Është më i lirë dhe më efektiv sesa marketingu i zakonshëm.

Marketingu digjital u jep mundësi edhe bizneseve të vogla që me një investim shumë më të vogël sesa që do të duhej për marketingun tradicional të arrijnë synimet e përcaktuara nga ta.

Mund ta studioni performancen e reklamës në kohë reale

Për dallim nga marketingu tradicional, marketingu digjital ofron të dhëna dhe raporte mbi performancen e reklamave tuaja në kohë reale.

Keni nje biznes dhe po konsideroni  te beni nje faqe interneti. Duhet ta keni kuptuar tashme qe faqja e internetit nuk eshte luks, por nje nevoje, nje mundesi per t’u zgjeruar dhe ekspozuar, nje kanal shitje dhe komunikimi. Nuk dini se nga ta filloni. Ne i kuptojme nevojat tuaja dhe mund t’i permbushim deshirat tuaja duke ju ofruar nje dizajn te bukur, te paster qe te prezantoje sa me mire vlerat e biznesit tuaj. Ekipi yne nderton faqe qe jane terheqese si per vizitoret dhe per motorat e kerkimit. Ne perdorim teknikat e duhura SEO  qe motorat e kerkimit te gjejne dhe te rendisin faqen tuaj dhe nga ana tjeter dizajni i faqes eshte estetik dhe mundeson qe trafiku te kthehet ne shitje. Gama e faqeve tona i pershtatet edhe kerkesave me ambicioze, ne ju ofrojme faqe reponsive qe mund te vizitohen nga cdo pajisje, kompjuter, Ipad dhe telefon celular.

Keni nje faqe qe nuk e sheh askush pervec jush dhe stafit tuaj. Dikush mund t’ju kete ndertuar nje faqe te bukur, por askush ne internet nuk ju gjen dhe nuk e di qe ju keni nje faqe dhe nuk ju gjen kur kerkon per produktet tuaja.  Ju keni nevoje per optimizim te faqes. Faqja juaj duhet te targetohet per produktet tuaja kryesore/ fjalet kyce dhe ju do ta shihni veten shume lart ne rezultatet ne motorat e kerkimit.  Analiza e konkurrenteve tuaj dhe analiza e faqes do te jete fokusi yne. Nuk ka rendesi se ne cfare industrie operoni, ne mund t’ju bejme te suksesshem online.

Marketingu me email është forma më e besueshme e komunikimit online. Studimet tregojnë se mbi 75% e klientëve preferojnë këtë lloj kanali komunikimi kundrejt kanaleve të tjera. Ndonëse prej vitesh është thënë që po afron fundi i marketingut me email, mbi 80% e marketierëve e përdorin dhe e preferojnë si kanali me kthimin më të mirë (ROI) kundrejt metodave/kanaleve të tjera si SEO, reklamat që shfaqen, etj.

Mbi të gjitha, një fushatë e mirë marketingu me email mund t’ju sjellë:

  • Rritje të shitjeve
  • Rritje të besnikërisë së klientëve
  • Rritje të klientëve potencialë (leads)
  • Rritje të biznesit nga klientët ekzistues
  • Reduktim të kostove të marketingut (ROI)