Çfarë ofron Procodev për biznesin tuaj?

Ndërto një Website profesional me Procodev
 • Ne ofrojmë teknologjitë më të fundit në programimin e projekteve sipas kërkesave tuaja.
 • Procesi ynë i punës fillon nga komunikimi me klientët për të kuptuar sa më qartë idetë & kërkesat e tyre e duke vazhduar me analizimin e projektimin e tyre.
 • Siguria në internet, dizajnet moderne & përdorimi i lehtë janë vetitë kryesore të website-ve që ne ndërtojmë.
 • Read More
Implementimi i software-ve të ndryshëm SAP & Amadeus
 • Procodev ndihmon klientët të implementojnë me sukses produktet e SAP.
 • Amadeus ndihmon që biznesi juaj i udhëtimit të ketë performancë sa më të lartë dhe Procodev është zgjidhja më e mirë për zbatimin e saj.
 • Me njohuritë tona të gjera në SaaS ne mund t'ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen e duhur për kompaninë tuaj.
 • Read More

Shërbime të tjera në Procodev

Implementimi i SAP

Proçesi i implementimit të SAP në kompaninë tuaj mund të jetë sfidues dhe kompleks. Duke përdorur mjetet tona të përshtatshme, Procodev i ndihmon klientët  të planifikojnë me sukses, dizenjojnë dhe zbatojnë produktet softuerike të SAP.

Learn More

Implementimi i Amadeus

Amadeus ndihmon biznesin tuaj të udhëtimit të performojë më mirë dhe Procodev është zgjidhja më e mirë për implementimin e tij.

Learn More

Web Hosting

Ne do të hostojmë faqen tuaj te internetit në serverat tanë të besueshëm, të shpejtë dhe të sigurtë në Azi ose në SHBA.

Learn More

Web Development

Zhvilluesit e web-it janë ekspertë në teknologjitë open source si Apache, Java, MySQL, PHP, CSS, JavaScript, Ajax ose HTML dhe si të tillë janë në gjendje të realizojnë kërkesat e klientëve.

Learn More

Web Design

Ne do të sigurojmë që imazhi i markës suaj të reflektohet kudo në internet, si dhe të realizojmë një pamje dhe ndjesi profesionale për faqen tuaj të internetit, në mënyrë që të jetë gati për përdoruesit.

Learn More

digital-banner-new

Digital Marketing

A nuk do të dëshironit të përfitonit nga mënyrat më të fuqishme të marketingut të sotëm? Procesi i marketingut tonë me anë të mediave sociale siguron që kompania juaj të marrë një fushatë marketingu të mediave sociale të përshtatur në mënyrë specifike me qëllimet e biznesit tuaj.

Learn More

it

Shërbime IT nga Procodev

Procodev mund të sigurojë shërbimet IT që ju nevojiten në kompaninë tuaj për të përmirësuar efikasitetin, për të shtuar vlerën dhe për të ulur kostot.  Ekipi ynë i Integrimit merr përsipër të realizojë këtë proçes, duke siguruar pajisje rezervë dhe mbështetjen e nevojshme – duke lejuar ekipin tuaj të qëndrojë i fokusuar në atë që bëjnë më mirë.

Learn More

Pyetjet më të shpeshta

SA KOHË NEVOJITET PËR TË NDËRTUAR NJË WEBSITE?

Normalisht koha e nevojshme për të përfunduar të gjithë procesin me sukses varet nga vështirësitë e uebfaqeve dhe kërkesat e klientit, varet nga madhësia dhe lloji i faqes, gjithashtu varet edhe nga paketat që do zgjidhni. Mesatarisht, që një uebfaqe të përfundojë duhen të paktën 2-4 javë për faqet standarte, dhe për ato të avancuara shkon 4-6 javë.

ÇFARË ËSHTË SAP ERP?

SAP Customer Relationship Management (SAP CRM) ofron pasqyrë dhe analiza që juduhet të parashikoni nevojat e konsumatorëve për të ndërtuar marrëdhënie tëqëndrueshme dhe fitimprurëse. SAP CRM mundëson integrimin e proceseve të veçantatë industrisë për mbështetjen e departamenteve të cilat ballafaqohen me konsumatorëtnë fushën e marketingut, shitjeve dhe shërbimeve. Për më shumë, ju merrni një pamje360-shkallë në të gjitha pikat kyqe të konsumatorëve dhe të kanaleve të ndërveprimit -duke përfshirë Internetin, qendrat e ndërveprimit dhe kanaleve të partnerëve si dhe analitikë të fuqishme.

SA KOHË DUHET PËR TË IMPLEMENTUAR SAP?

Ekipi ynë është në gjendje të zbatojë SAP shumë shpejt për rreth 2-4 muaj, në varësi të madhësisë së projektit dhe prioriteteve të konsumatorit. Ne përdorim metodologjitë më të fundit për zbatimin dhe menaxhimin e projekteve të SAP që përshpejtojnë ndjeshëm procesin e zbatimit.

CILAT JANË AVANTAZHET E SAP?

 • Sigurimi i një zgjidhje të integruar për menaxhimin e biznesit.
 • Zbatimi i praktikave kryesore të parashtruara software-ike.
 • Unifikimi i procedurave të brendshme dhe metodave të punës, që ndihmon në përmirësimin e ambientit të punës dhe shërbimit ndaj klientit.
 • Shmangia e dyfishimit dhe hyrjes së dyfishtë të informacionit.
 • Përmirësimi i menaxhimit të inventarit dhe burimeve të kompanisë.
 • Ndihmon në zhvillimin e kompanisë dhe rritjen e fleksibilitetit të saj.
 • Rritja e të ardhurave nga mundësitë e krijimit të analizave të ndryshme që ndihmojnë për reagimin e shpejtë dhe adekuat të ndryshimeve në mjedisin e tregut.
 • Përmirësimi i bashkëpunimit ndërmjet departamenteve të veçanta të kompanisë.

PSE JU NEVOJITET SEO?

 • Realizon dallimin dhe krijon superioritet ndërmjet faqes tuaj dhe të tjerëve.
 • Dhe sigurisht, është faktori vendimtar i promovimit të faqes tuaj në internetit.
 • SEO, me padiskutim siguron trafik maksimal në dobi të faqes tuaj.
 • I gjtihë procesi i Optimizimt të Motorrëve të Kërkimit siguron aksesin e lehtë të faqes tuaj.

Çfarë do të gjeni në, Procodev?

SAP

SAP ERP (Enterprise Resource Planning) integrojne ne nje baze te vetme te dhenash te gjitha aktivitetet Brenda kompanise.

Faqe Interneti dhe Media Sociale

Nëse ju duhet një faqe e re interneti ose një përmirësim i faqes, Procodev ka gjithë aftësitë për të dizenjuar dhe ndërtuar një faqe që i përshtatet nevojave tuaja të biznesit.

Aplikacionet Mobile

Akses fleksibel dhe te besueshem ne informacion ne cdo kohe dhe kudo.

Reklama & Marketing

Ne përdorim gjithë kanalet e marketingut për ta diferencuar biznesin tuaj nga të tjerët!

Cloud (SaaS)

Akses te besueshme ne teknologjine me moderne te biznesit me asnje investim hardware dhe infrastrukture shtese, pa shpenzime mirembajtje dhe rinovim licence.

Web Design

Ekipi ynë webdesign ju ofron paketa të ndryshme sipas interesave tuaja, duke filluar nga më të thjeshtat deri tek më komplekset.

Premium Hosting

Ne ofrojmë web hosting të besueshëm, të shpejtë, dhe të përballueshëm për klientët tanë.


Read More
Implementimi i SAP

SAP është në qendër të revolucionit të sotëm të biznesit dhe teknologjisë.


Read More
Produktet Web

Të parët në performancë dhe siguri, serverat tanë të dedikuar përshtaten me specifikimet tuaja.


Read More

Mbi 200 website-e të hostuara

Ndërto website-in tënd profesional me Procodev

Projects

300

Clients

300

Awards

70

Domains

500

Days

360

Projektet Tona

»
«