Procodev

site-img33

Procodev eshte nje kompani e re dinamike dhe progresive me nje objektiv te qarte – per t’i ofruar klienteve tane zgjidhje biznesi me kosto efektive pergjate vendosjes efikase dhe integrimit te teknologjise se informacionit.
Misioni i kompanise sone eshte te ofroje Komunikim dhe Zgjidhje IT me kualitetin me te larte ne treg.

Procodev ka ofruar zgjidhje serioze dhe te besueshme per organizatat e te gjitha madhesive dhe strategjive. Permes sherbimeve praktike Procodev ka zhvilluar kompetenca te vecanta ne siguri, perdorueshmeri, produktivitet, per te siguruar  klientet  ne zgjedhjen e tyre. Pervec faqeve te internetit  te nje cilesie te larte, Procodev  punon mbi metodologjine e menaxhimit te projektit, ne menyre te specializuar, te shkallezuar, dhe te perseritshme per te siguruar qe faqja juaj e internetit eshte realizuar ne kohen dhe me buxhetin e duhur.

Nese je individ apo kompani gjigande ne do t’ju kushtojme gjithmone vemendjen tone per te promovuar idete apo projektet tuaja.

 

site-img32

Qe prej krijimit te kompanise sone ne jemi te fokusuar te krijojme produkte apo sherbime ne funksion te lehtesimit te perditshmerise te klienteve tane. Nese jeni duke ndertuar nje software te komplikuar apo po krijojme nje logo te thjeshte ne kujdesemi qe detajet dhe kerkesat tuaja te prezantohen ne punen tone.

Procodev punojne me klientet per te percaktuar kerkesat e tyre, per te organizuar burimet, planin, dhe ndjekin nga afer progresin e faqes se internetit. Procesi i zhvillimit te produktit te Procodev udhehiqet nga nje proces formal vleresimi, ku ne takohemi me klientet aktuale dhe kliente te mundshem per te kuptuar plotesisht funksionimin e biznesit te tyre,  nevojat, dhe sfidat qe hasin ne treg. Ky feedback perdoret per te siguruar qe produkti qe ne zhvillojme (faqja e internetit) ploteson nevojat e botes reale. Modeli i punes tek ne bazohet ne  marredheniet  afagjata strategjike te ortakerise me klientet e saj.

500+ WebSites

500+ WebSites Hosted

500+ Customers

Ofrojme sherbim te plote
Nuk keni nevoje te kontraktoni kompani te ndryshme per projektin tuaj. Ne mund te perkujdesemi per cdo aspekt qe nga zhvillimi e deri tek marketingu.
Fokusi yne eshte rezultati.
I perkushtohemi cdo projekti duke pasur ne qender te vemendjes kerkesat e bizneseve. Puna jone sjell rezultate te cilat ndihen menjehere nga klientet.
Partneritet afatgjate
Per ne nuk eshte e rendesishme vetem te realizojme projektin ne kohen e duhur dhe me buxhetin e caktuar. Na pelqen te ndertojme nje marredhenie afatgjate e bashkepunimi me klientet tane.
Pasioni dhe eksperienca e duhur
Kemi vite qe merremi me zgjidhje web per kliente te profileve te ndryshme. Mbi te gjitha, nuk na mungon pasioni dhe deshira per risi ne punen qe bejme.

Cfare e ben te vecante Procodev-in?

Ne maksimizojme fuqine e duke integuruar produkte dhe sherbime, per t’i ofruar klienteve tane sherbimin me te volitshem te mundshem. Ne ofrojme shumellojshmeri te menyres se komunikimit dhe sherbimeve per klientet tane duke perfshire: Internet me Shpejtesi te Larte, regjistrim te hostimit te domainit, dizenjim web dhe marketing profesional, dizenjim dhe menaxhim rrjeti, dhe zgjidhje te tjera IT.

Procodev eshte bere nje nga zgjidhjet me te mira ne tregun shqiptar duke ofruar produkte te reja dhe me cmim konkurues, kualitet te larte te sherbimit ndaj klientit, dhe kjo duke degjuar dhe vleresuar klientet e tij! Procodev i afrohet cdo klienti me te njejten filozofi, ne angazhimin per te identifikuar dhe ofruar zgjidhjen me te mire dhe me te perballueshme per te permbushur nevojat e tyre te vecanta.