Shërbime IT

Procodev ju ofron shërbime në fushën e IT. Do të jemi pranë jush me specialistët më të mirë për:

  • Shërbime dhe mirëmbajtje periodike të sistemeve tuaja IT.
  • Zgjerime apo implementime të sistemeve aktuale.

Procodev aplikon në sistemet e IT standardet bashkëkohore europiane. Për të gjitha bizneset, të çfarëdo profili, sistemet IT janë të domosdoshme dhe kërkojnë shërbimet e nevojshme. Ne mund t’ju ofrojmë:

  • Implementim dhe administrim Active Directory
  • Implementim dhe administrim Database Server
  • Implementim dhe adminsitrim WEB Server
  • Implementim dhe administrim E-mail Server
  • Implementim të rrjetave të ndryshme LAN, WAN, hibride  etj.
  • Implementim dhe administrim i sistemeve të sigurisë së informacionit
  • Kontroll dhe administrim i sigurisë së kompjuterave dhe serverave
  • Implementim dhe administrim i sistemeve të antivirusit

OUTSOURCING

Procodev Outsource Service ofron nje sherbim fleksibel, posacerisht i projektuar per te ndihmuar klientet te permiresojne funksionet IT sipas nevojave te tyre themeltare. Gjithmone afer klientit per te permbushur cdo kerkese te tij.

Infrastrukture

Procodev ju ndihmon juve dhe bisnesin tuaj te gjeni menyra inovative per te ulur kostot e infrastruktures. Ju ndihmojme per te konsoliduar, standartizuar, automatizuar dhe virtualizuar infrastrukturen tuaj IT.

Këshillim

Ne sjellim nje kuptim te thelle te proceseve te kombinuara te biznesit te kombinuar me disa vite eksperience ne ndertimin e sistemeve te komplikuara IT per tju dhene juve mundesine te bashkoni veprimet e IT me objektivat e biznesit.

Shërbime të tjera në Procodev

Stabilitet dhe Shpejtesi

Procodev kemi aftësitë për projektimin, furnizimin, instalimin dhe menaxhimin e plotë të projekteve IT dhe të telefonisë. Kjo eleminon ngaterresat si edhe krijon një pikë të vetme kontakti për të gjithë shitësit dhe nën-kontraktorët.

Software

Procodev siguron Operating System Software dhe Application software për përdorues të thjeshtë dhe kompani, duke përfshirë software virtualisation, software për llogari dhe Software sigurie. Ne kemi mundësi t’ju sigurojmë licenca programesh nga shumica e shitësve kryesorë ne treg.

Procodev ofron suport telefonik për incidente te rastit si dhe probleme më afatgjate. Suport remote si dhe mbështetje on-site për PC, serverat dhe rrjetet. Ne gjithashtu mund të sigurojmë mbështetjen kryesore bizneseve për PC dhe aplikacione Microsoft server running me mbeshtetjen e ekipit të Microsoft Business për mbështetje në situatat kritike.
Hardware

Procodev siguron të gjithë firmat e PC, Notebooks dhe servera përfshirë DELL, HP, Sony etj. Ne ofrojmë gjithashtu pajisjet periferike si printera, skanera dhe te gjithë pajisjet e rrjetit si switch-e apo router-a.

Pyetjet më të shpeshta.

Çfarë duhet të bëj kur kompjuteri pëson crash?

Ka shumë arsye pse një kompjuter mund të ndalë së punuari ose të “ngrijë”. Në shumicën e rasteve nuk mund të bëjm shumë në lidhje me të, është  e zakonshme tashmë që programet kompjuterike të duken aq komplekse sa herë që përdoruesit hasin probleme me to gjatë kryerjes së detyrave të zakonshme ditore. Kur kompjuteri juaj nuk i përgjigjet më komandave të tastierës, ajo që mund të bëni është të ristartoni kompjuterin.

Si mund të update-oj Microsoft Windows?

Nëse keni Microsoft Windows 7, Windows 10 ose një version më të ri të Microsoft Windows, ju keni të drejtë të përditësoni Microsoft Windows dhe në disa raste, harduerin tuaj kompjuterik me drejtuesit më të fundit përmes faqes së përditësimit të Microsoft, vizitoni http: // windowsupdate .microsoft.com. Në shumicën e rasteve kompjuteri juaj duhet të vendoset të përditësohet automatikisht kur një përditësim i ri të jetë i disponueshëm.

Nëse formatoj ose fshij hard drive a fshihet virusi në kompjuter?

Nëse kompjuteri juaj është i infektuar nga viruset, me formatimin ose fshirjen e hard diskut do të heqë çdo lloj virusi. Megjithatë, mbani mend nëse janë bërë backup-e që përmbajnë viruse, mediat e tjera ose disqet e lidhura me kompjuterin permbajnë gjithashtu virus. Nese kompjuteri juaj është i lidhur me një kompjuter tjetër në rrjet i cili permban virus mund të ri-infektohet nëse nuk mbrohet siç duhet.