Ne dizenjojmë faqe të ndryshme web-i, logo, slogane & reklama

Ne jemi në gjëndje t’ju ofrojmë një dizajn të personalizuar, të kohës, tërheqës për faqen tuaj të internetit dhe në të njëjtën kohë të thjeshtë në përdorim. Ne ndjekim udhëzimet tuaja për të ndërtuar një identitet të fortë vizual online për biznesin tuaj, kështu që për vizitorët  do të jetë një kënaqësi të ‘’lundrojnë’’ në faqen tuaj të internetit. Ne mund të krijojmë dhe të ndërtojmë një dizajn plotësisht të personalizuar dhe unik për biznesin tuaj.

Creative Design

Ne dimë sa e rëndësishme është për biznesin tuaj të ketë një identitet të fortë në botën e web-it dhe jo vetëm. Pikërisht për këtë arsye ne vëmë në dispozicionin tuaj një skuadër të përbërë nga profesionistë të vërtetë që mund të krijojnë një dizajn unik dhe tërheqës për faqen tuaj.

Logo Design

Logo-ja është gjurma që mbetet te klientët tuaj, me anë të së cilës ata do t’ju identifikojnë ne çdo moment. Ekipi ynë i dizajnit mund të krijojë për ju një logo unike, tërheqëse dhe njëkohësisht të thjeshtë për tu mbajtur mend.

Branding

Ne mund të krijojmë një paketë të plotë dizajni për brand-in tuaj, duke u nisur nga kartëvizita të thjeshta apo banner-a publicitare. E gjithë kjo bëhet duke ndjekur linjën tuaj të udhëzimeve për branding, në mënyrë të tillë që të përfitojmë rezultatet më të përshtatshme për nevojata tuaja.

Responsive Web Design

Çdo ditë e më shumë njerëz në mbarë botën, pëdorin Smartphones dhe tablet për të lundruar në internet. Kjo do të thotë se të paturit një website plotësisht të përshtatshëm për këto pajisje është thelbësore. Faqet web responsive ofrojnë experiencën më të mirë të përdorimit kur lundroni nga Smartphones dhe tablet.

NEWS

Pse është i rëndësishëm dizenjimi i faqes WEB?

Dizenjimi web eshte vendimtar per angazhimin e audiences online; aftesia e kerkuar per te dizenjuar website efektive user-friendly me trainim, kohe dhe experience. Nje dizenjim web efektiv, thekson funksionalitetin e site-it, aq mire sa vlera vizuale. Dizenjimet web te pershtatura te Procodev perfshijne nje nderfaqe te kendshme, informuese dhe terheqese duke inkurajuar interes per perdoruesin.

Cilat janë përfitimet e dizenjimit WEB?

  • Meqe perdorimi i internetit pergjate bizneseve dhe klienteve vazhdon te ritet, keshtu ben edhe nevoja per dizenjim web. Per te qendruar perballe konkurences, kompanite duhet te paguajne vemendje te kujdesshme per dizenjim dhe funksionalitet web si komponente integrale te marketingut online.
  • Dizenjime web me experience, te kualifikuara dhe te besueshme do ta dizenjojne me pershtatshmeri website-in tuaj duke ju permbushur nevojave specifike. Marketingu i suksesshem online synon tregun tuaj te konsumit heren e pare duke u provuar me metodat e web design.
  • Ngaqe marketingu online eshte tani metoda me e preferuar e reklames, bizneset kane nevoje te sigurohen qe faqja e tyre web eshte dizenjuar qe te mbetet e rendesishme dhe konkuruese. Dizenjimet ne kohe lejojne bizenset te mbeten ne krye te tregut.
  • Kompanite qe kane websitet e tyre te dizenjuara nga persona te besueshem dhe me experience, realizojne rezultate me te mira nga fushatat e tyre online. Nje dizenjim i mire web, garanton nje pike kontakti vizuale dinamike per klientet tuaj dhe i inkurajon ata te kthehen perseri.