NDERTO NJE BRAND, DHE JO THJESHT NJE WEBSITE.

Ne jemi më të mirët në treg për  ndërtimit dhe zhvillimit të faqeve të internetit. Procesi jonë i punës fillon nga komunikimi me klientët për të kuptuar sa më qartë idetë dhe kërkesat dhe duke vazhduar me analizimin dhe projektimin e tyre.

ECOMMERCE

Ekipi ynë mund të punojnë për të siguruar ju me praktikat më të mira për planifikimin e dyqanit tuaj të ardhshëm në internet dhe pastaj ta zhvilloj dhe zbatoj atë. Përveç kësaj, ne përdorim njohuritë e avancuara praktike për të ndërtuar funksionalitete të sofistikuara dhe aplikime për sistemin tuaj të menaxhimit të faqes web.

  Read more

INFROMUES

Ne dizenjojmë e ndërtojmë të gjitha llojet e faqeve të internetit dhe kemi mundësinë të plotësojmë cdo kërkesë të mundshme. Cdo ditë ideojmë zgjidhje të reja për të gjitha bizneset për t’ju ofruar një shërbim sa më elitar si dhe për të promovuar dhe ta bërë të dukshëm, aktivitetin e tyre në botën e gjerë të internetit.

  Read more

SHUME FUNKSIONAL

Ofrojmë cdo gjë, nga format me të thjeshta dhe të përdorshme e deri tek faqet artistike dhe kreative, video ose flash – ne bëjmë çdo gjë

  Read more
Siguri,i Shpejte
Dizajn Responsiv
Mjete Ndihmese per Aplikacionin
Njohuri Baze
24/7 Suporti
Ne Jemi me te Miret ne Treg

PROJEKTET

»
«

Faqja e internetit mund tju shërbejë si përfaqesuese që i përgjigjet të gjitha pyetjeve në lidhje me biznesin tuaj, dhe ofron shërbim për klientin edhe kur zyra juaj është e mbyllur, natën, në fundjave apo kur ju jeni me pushime, dhe shet produktet apo shërbimet tuaja për ju. Websiti është një mjet shumë i mirë dhe kushton fare pak, dhe shërben fuqishëm për të reklamuar punën tuaj, biznesitn tuaj, artin tuaj, eventet, party-t tuaja, kompaninë tuaj, etj.

Në ditët e sotme ka avancuar epoka e internetit, një faqe interneti është gjëja e parë që do t’ju vijë në mendje klientëve tuaj aktual dhe atyre potencial për të kontaktuar me ju, të marrin informacionet rreth kompanisë tënde, etj. Ndoshta ju keni një faqe interneti që ka ndodhur të mos ia keni parë shumë hajrin, mirëpo me rëndësi është që ju keni hedhur hapat e parë, e cila do t’ju ndihmojë që biznesi juaj të rritet.

Faqja në internet është një mjet tej masës i fuqishëm dhe pa shpenzime për marketingun dhe reklamimin e biznesit  tuaj si dhe ju mundëson zgjerimin e tregut në zona të largëta dhe jashtë qytetit dhe shtetit. Ndryshe nga broshurat e printuara, në website mund të bësh ndryshime në çdo kohë pa kosto shtesë!

Cilido që ka ose po planifikon të ketë një biznes, duhet të mendojë për një website të dizenjuar shumë mirë dhe në mënyrë profesionale. Arsya kryesore për të patur faqen tuaj në internet është se ajo qëndron e hapur për klientët 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, si dhe vizitohet nga çdo cep i botës, dhe mbi të gjitha edhe nga pajisjet telefonike, smartphone, etj!