Hostim për të gjithë klientët tanë

Kerkoni hostim te faqes suaj qe te jete i thjeshte, i besueshem dhe i shpejte?

Keni ardhur ne vendin e duhur per te marre sherbimin qe ju deshironi. Procodev

 ofron web hosting per te gjithe kompanite qe jane te interesuara te ngrene biznesin e tyre online. Si nje biznes qellimi kryesor juaj eshte te maksimizoni perfitimet tuaja dhe per me teper te ofroni nje sherbim cilesor. Nese zgjedhja juaj e web hosting nuk eshte e mire, mund te keni nje impakt negativ tek klientet tuaj. Kjo gje mund te shkaktoje pakenaqesi dhe largim te klienteve, keshtu qe mendohuni perseri dhe zgjidhni me te miret.

Premium Hosting

Procodev ofron web hosting jashtëzakonisht të besueshëm, të shpejtë dhe të volitshëm për klientët tanë.


Cloud Hosting

Cloud Hosting në Procodev është i fuqishëm, i përballueshëm dhe më i lehtë se kurrë. Ndërtoni faqen tuaj në Cloud sot.


Dedicated Server

Të parët në performancë dhe siguri.
Serverat tanë të dedikuar përshtaten me specifikimet tuaja.


Çfarë tjetër ofron Procodev

Hostim

Ne do të hostojmë faqen tuaj te internetit në serverat tanë të besueshëm, të shpejtë dhe të sigurtë në Azi ose në SHBA.

Learn More

Design

Ne do të sigurojmë që imazhi i markës suaj të reflektohet kudo në internet, si dhe të realizojmë një pamje dhe ndjesi profesionale për faqen tuaj të internetit, në mënyrë që të jetë gati për përdoruesit.

Learn More

Digital Marketing

A nuk do të dëshironit të përfitonit nga mënyrat më të fuqishme të marketingut të sotëm? Procesi i marketingut tonë me anë të mediave sociale siguron që kompania juaj të marrë një fushatë marketingu të mediave sociale të përshtatur në mënyrë specifike me qëllimet e biznesit tuaj.

Learn More

Shërbime IT nga Procodev

Procodev mund të sigurojë shërbimet IT që ju nevojiten në kompaninë tuaj për të përmirësuar efikasitetin, për të shtuar vlerën dhe për të ulur kostot.  Ekipi ynë i Integrimit merr përsipër të realizojë këtë proçes, duke siguruar pajisje rezervë dhe mbështetjen e nevojshme – duke lejuar ekipin tuaj të qëndrojë i fokusuar në atë që bëjnë më mirë.

Learn More

Zhvillimi WEB

Zhvilluesit e web-it janë ekspertë në teknologjitë open source si Apache, Java, MySQL, PHP, CSS, JavaScript, Ajax ose HTML dhe si të tillë janë në gjendje të realizojnë kërkesat e klientëve.

Learn More

Pyetjet më të shpeshta!

Pse ju nevojitet domosdoshmërisht një faqe interneti?

Faqja e internetit mund tju shërbejë si përfaqesuese që i përgjigjet të gjitha pyetjeve në lidhje me biznesin tuaj, dhe ofron shërbim për klientin edhe kur zyra juaj është e mbyllur, natën, në fundjave apo kur ju jeni me pushime, dhe shet produktet apo shërbimet tuaja për ju. Websiti është një mjet shumë i mirë dhe kushton fare pak, dhe shërben fuqishëm për të reklamuar punën tuaj, biznesitn tuaj, artin tuaj, eventet, party-t tuaja, kompaninë tuaj, etj.

Çfarë përfitimesh sjell një Faqe Interneti?

Faqja në internet është një mjet tej masës i fuqishëm dhe pa shpenzime për marketingun dhe reklamimin e biznesit tuaj si dhe ju mundëson zgjerimin e tregut në zona të largëta dhe jashtë qytetit dhe shtetit. Ndryshe nga broshurat e printuara, në website mund të bësh ndryshime në çdo kohë pa kosto shtesë!

Çfarë faqe duhet të ndërtoni për biznesin apo aktivitetin tuaj?

Cilido që ka ose po planifikon të ketë një biznes, duhet të mendojë për një website të dizenjuar shumë mirë dhe në mënyrë profesionale. Arsya kryesore për të patur faqen tuaj në internet është se ajo qëndron e hapur për klientët 24 orë në ditë, 365 ditë në vit, si dhe vizitohet nga çdo cep i botës, dhe mbi të gjitha edhe nga pajisjet telefonike, smartphone, etj!

Sa kohë nevojitet për të përfunduar një website?

Normalisht koha e nevojshme për të përfunduar të gjithë procesin me sukses varet nga vështirësitë e uebfaqeve dhe kërkesat e klientit, varet nga madhësia dhe lloji i faqes, gjithashtu varet edhe nga paketat që do zgjidhni. Mesatarisht, që një uebfaqe të përfundojë duhen të paktën 2-4 javë për faqet standarte, dhe për ato të avancuara shkon 4-6 javë.